22 Haziran 2011 Çarşamba

"Bir Araya Gelmek İçin Gün Bugün" 29 Haziran 2011 Dünya Endüstriyel Tasarım Günü

"Bir Araya Gelmek İçin Gün Bugün" 29 Haziran Dünya Endüstriyel Tasarım Günü

29 Haziran 2008'de 50 yaşına giren ICSID bu tarihi Dünya Endüstriyel Tasarım Günü olarak lanse etti ve her yıl kutlanması kararı alındı.Böylece endüstriyel tasarımın işlevini ve amacını insanlara anlatılması için uygun bir pozisyon yakalanmış oldu.

Bu genel temadan hareketle ETMK İzmir Şubesi ilkini geçen yıl yaptığı Dünya Endüstriyel Tasarım Günü kutlamalarını geleneksel olarak yapmayı ve endüstriyel tasarıma karşı farkındalığı arttıracak etkinlikler yapmayı planlıyor.

29 Haziran 2011 Çarşamba günü İzmir'de ikinci kez düzenlenecek olan Dünya Endüstriyel Tasarım Günü etkinliği geçen yılki ile aynı olarak "Bir Araya Gelmek için Gün Bugün" sloganı ile akşam yemeği olarak yapılıyor. Geleneksel olması planlanan etkinliğin öncelikli amacı meslektaşların bir araya gelmesi ve birbirleri ile tanışmaları sağlaması olarak belirlendi. ETMK İzmir Şubesinin üye odaklı şube çalışmalarının bir parçası olan bu etkinlik geçen yıl olduğu gibi sürpriz gösteriler ile yapılacak.

Alsancak Alin's'de yapılacak olan etkinliğe İzmir ve yakın çevresi tüm öğrenciler, akademisyenler, profesyoneller, mezunlar ve emekliler davetlidir. Tertip komitesince düzenlenen etkinlikte, salata, ara sıcak, ana yemek, meyve ve 2 yerli alkollü/alkolsüz içki ile 35 liralık zengin fix menü, meslektaşlarımıza sunulacaktır.

Etkinlikte ETMK İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gözde Göl ve ETMK Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Can Özcan kısa birer konuşma yapacak. Ayrıca etkinlikte ünlü illüzyonist - endüstriyel tasarımcı Özlen Tuncer meslektaşlara bir sürpriz gösteri sunacaktır.

Alsancak Alin's Cafe'de yaptırılacak etkinliğe 40 kişilik kısıtlı sayıdaki rezervasyon için lütfen katılıp katılmama durumunuzu kesin olarak şu formdan en geç 28 Haziran saat 12:00'ye kadar belirtiniz. Rezervasyon işlemleri için kesin liste dolduracağınız bu form üzerinden yapılacaktır.

Etkinliğin Facebook sayfasına şu linkten ulaşabilirsiniz. Ayrıca Alsancak Alin's Cafe'nin haritasına ulaşmak için şu linke tıklayın. ETMK İzmir Şubesi Genel Sekreteri Kayahan Dede'ye ulaşmak için ise kayahandede@etmk.org.tr adresini kullanabilirsiniz.

29 Haziran günü, bir araya gelmek için sizleri de bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder