15 Ocak 2013 Salı

Agrindustrial Design Sempozyumu

ETMK İzmir Şubesi’nin de paydaşlarından biri olduğu, "Tarıma Dayalı Sanayilerde Tasarım" Kongre ve Sergisi ( AGRI)  26/27/28 Nisan tarihlerinde, İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesinde gerçekleşti.
Türkiye ve İtalya’dan birçok ünlü tasarımcı panellere ve sergilere ilginç sunumları ve ürünleriyle katılım gösterdi. (Dilek Himam, Argun Tanrıverdi, Şölen Kipöz, Jörn Fröhlich, Gökhan Mura, Şölen Kipöz, Giusi Viola, Anna Maria, Amorello, Mimmo Palmizi, Mariangela Intorre, Agostino di Trapani, Lucia Giuliano, Ruhi Akkuzu, Nazan Turhan, Seyhan D.Reis,, Özlem Perşembe, Nazlıgül Bernat, Deniz Deniz, Işıl E. Çelik, Işıl Kazaz, Nail Özlüsoylu, Aren E. Kurtgözü, Jörn Fröhlich, Şebnem Timur Öğüt, Hümanur Bağlı )
ETMK İzmir Şubesi, etkinlik alanına stand açarak; şube klasiği haline gelen İzmir manzarası önünde anı fotoğrafı çektirme merasimini tüm etkinlik boyunca devam ettirdi. Yeni meslektaşlarımızın üye kayıtları alındı ve etkinliğe yurtiçi ve yurtdışından katılan tasarımcılara  ETMK İzmir anı anahtarlıkları hediye edildi.



İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü  öğrencilerinden, aynı zamanda İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Kulübü’nden (Think)  Nimet Dilaver,  Merve Kurt , Egemen Tamcı, Pelin Eker, Damla Başyazıcıoğlu, Zikrullah İnce, Tuğçe Biliç ve Elife Muhlise Fakıoğlu tüm organizasyon boyunca ETMK İzmir Şubenin standında bulundu ve aktif rolleri ile geleceğin endüstriyel tasarımcıları olarak mesleki örgütlülüğe, bütünlülüğü katıda bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder