31 Mart 2010 Çarşamba

ETMK 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

28 Mart 2010 tarihinde ETMK 11. Olağan Genel Kurulu toplantısı Ankara'da yapıldı. Tüzük değişlikleri ve yeni yönetim kurulu seçimi oylandı. Toplantısının önemli gündem maddelerinden biri İzmir'de bir ETMK şube kurulmasına ilişkin idi. İzmir'de bir ETMK şubesi açılıp açılmaması önerisi genel kurula katılan üyelere soruldu. Yapılan oylama sonucunda oy birliği ile İzmir'de bir ETMK şubesi kurulması kararı alındı. Buna göre şubeleşme sürecinin tamamlanması ve şubenin açılması için gerekli prosedürlerin yasalarca belirtilmiş süre içerisinde gerçekleştirilmesi gerekiyor. 
Gerekli hazırlıkların yapılmasından sonra ETMK İzmir'de bir şube genel kurulu toplantısı yapılması ile şube yönetim kurulunun ve organlarının oluşturulması sağlanacak. İlgili gelişmeleri buradan ve diğer ETMK İzmir iletişim kanallarından takip edebilirsiniz.

11. Olağan Genel Kurulda seçilerek ETMK yönetim kurulu başkan yardımcısı olan ETMK İzmir Temsilcisi Can Özcan'ı tebrik ederiz.  

Konu ile ilgili olarak ETMK Merkez'den geçilen mesaj aşağıdaki gibidir.


Sayın Üyeler,

ETMK 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı 28/03/2010 tarihinde gerçekleşmiştir. Toplantıda, faaliyet raporu sunulmuş, tüzük değişiklikleri yapılmış ve katılımcıların oyları ile yeni yönetim seçilmiştir.
ETMK yeni yönetimi olarak, bir önceki yönetime, görevlerini büyük özveri göstererek başarı ile yerine getirdikleri için teşekkür ediyoruz. Görev aldığımız bu yeni dönemde ise meslek kuruluşumuzu daha ileri seviyelere taşımak, geliştirmek ve güçlendirmek için sizlerin de desteği ile çalışacağız.
Bilgilerinize sunarız.

ETMK YÖNETİM KURULU

Başkan
Berna Dalaman

Başkan yardımcıları
Gamze Güven
Can Özcan
Yazman
Bülent Zorlu
Sayman
Orhan Daybelge






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder