5 Mayıs 2010 Çarşamba

ETMK İzmir'in İkinci Üyesi Adnan Serbest

Şubeleşme çalışmalarında İzmir ve Ege Bölgesindeki tasarımcılara ulaşmaya çalışan ve üye odaklı bir yapılanma stratejisini benimseyen ETMK İzmir Şubesi, çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Modeko Fuarında stand açan ve fuar süresince mobilya sektöründen tasarımcılarla bir araya gelen şube ekibi oldukça ilgi gördü.

7-11 Nisan tarihleri arasında fuar kapsamında, katılımcı olarak İzmir'e gelen Adnan Serbest'in, ürünlerini sergilediği ve fuarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi olduğu MOBSAD'in standına, fuarın ilk günü ETMK İzmir Şubesi olarak ziyaret edildi. Ertesi gün ETMK İzmir Şube Stand'ına iadeyi ziyarette bulunan Serbest, şube çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi aldı. İzmir'deki sinerjiden ve şubeleşme stratejilerinden çok etkilendiğini dile getiren Serbest, bu yeni oluşumu desteklemek için elinden geleni yapabileceğini ekledi. İzmir'li olmasa da şubenin ikinci üyesi olmak istediğini ve şubeleşme çalışmalarını İstanbul'dan destekleyebileceğini söyleyen Adnan Serbest bu konu hakkında ciddiyetini dile getirdi.


9 Nisan'da İzmir Ekonomi Üniversite'si Endüstriyel Tasarım Bölümünü ziyaret eden ve Modeko Fuarı'nda İzmir Ekonomi Standında sergilenen öğrencilere ait mobilyaların tasarlandığı stüdyoları ve maket yapım atölyesini gezen Adnan Serbest, İzmir'deki tasarım potansiyelinin harekete geçmiş olmasından çok heyecan duyduğunu söyledi. Üniversite'nin maket yapım atölyesini inceleyen Adnan Serbest'e, ETMK İzmir Şube ekibi tarafından sürpriz yapılarak 0002 Nolu Üye Kartı takdim edildi. Bu jestten ötürü oldukça mutlu olan Serbest, kendisine verilen Üye Kartı'nı saklayacağını ve desteklerinin ETMK İzmir Şubesi ile olduğunu söyledikten sonra bu gün için bir de hatıra fotoğrafı çektirildi.

Diğer fotoğraflar için  ETMK İzmir Facebook sayfasını ziyaret edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder