29 Nisan 2010 Perşembe

ETMK İzmir Şubesi MODEKO daydı.

ETMK İzmir Şubesi şubeleşme stratejilerinde alınan kararlar doğrultusunda ilgili her fuara imkanlar ölçüsünde bir ETMK standı açmayı ve önce tasarımcıların kendileri olmak üzere diğer tüm paydaşları ulaşmayı planlıyor. İş bu nedenden ötürü şube ilk fuar deneyimini Nisan ayının başında yaşadı. Türkiye'nin en önemli sektörel fuarları arasında yer alan 21.MODEKO Mobilya Fuarı 7 Nisan 2010 tarihinde İzmir Fuar Alanında yapıldı.

İzmir Mobilyacılar Odasınca düzenlenen fuara bu yıl 178 firma katıldı.
İzmir Ekonomi Üniversite'si de bir stantla endüstriyel tasarım ve iç mimarlık öğrencilerinin tasarladıkları mobilyalar ile oradaydı. İzmir Ekonomi Üniversitesinin ve İzmir Ticaret Odasının desteği ile üniversitenin standında şubeye de bir alan ayrılarak sektörde çalışan tasarımcılara ve diğer paydaşlara ulaşmak için bir fırsat yaratılmış olundu.

Stantta ETMK İzmir Şube Koordinatörü Gözde Göl, İEU öğrencileri Ezgi Ezdar ve Kayahan Dede görev aldı. Fuar boyunca ETMK ile ilgili kitapçıklar ve yine İzmir Şube tarafından hazırlanmış broşürler sergilendi. Ayrıca fuara katılan firmalara yönelik "Endüstriyel Tasarım Sizi Rekabetçi Kılar" el ilanları dağıtılarak mesleki bilinirlik ve bilinç oluşturma çalışmaları yapıldı.

ETMK Başkan Yardımcısı ve İzmir Temsilcisi Can Özcan ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim üyesi Tolga Benli de "Tasarım ve Mobilya Sektörü" adlı bir konferans vererek ilgili paydaşlara Tasarım'ın gerekliliğini, meslek örgütlenmesinin kısa tarihini ve mobilya'nin geçmişini anlattılar. Genel anlamda oldukça verimli ve etkin bir fuar deneyimi yaşayan şube kısa vadede katılacağı diğer fuarlar için çalışmalara başladı.
Diğer fotoğraflar için ETMK İzmir Facebook sayfasını ziyaret edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder