17 Nisan 2010 Cumartesi

ETMK İzmir'in İlk Üyesi Ayşe Birsel

Ünlü tasarımcı Ayşe Birsel, 31 Mart ve 1-2 Nisan tarihlerinde, seminer vermek ve sonrasında bir atölye çalışması yapmak için İzmir Ekonomi Üniversitesine geldi. Yaptığı tasarımlar dünyanın en önemli müzelerinde kalıcı koleksiyonlarda sergilenen ve Renault, Toyota, Herman Miller, Hewlett Packard gibi önemli markalara tasarımlar yapan Birsen, Amerika'da "birsel + seck" adlı bir tasarım ofisinin sahibi.

Aslen İzmirli olan Ayşe Birsel, uzun sürenin ardından tekrar İzmir'de olmaktan ve şehirdeki endüstriyel tasarım alanındaki gelişmelerden çok mutlu olduğunu dile getirdi. ETMK İzmir'in şubeleşme çalışmaları hakkında da bilgiler alana Birsel bu konuyla yakında ilgilendi.

Ertesi gün İzmir Alsancak'taki Club Ali'de verilen akşam yemeğinin ardından kendisine ETMK İzmir şube ekibince sürpriz yapılarak 0001 Nolu Üye Kartı taktim edildi. Birsel bu jestten ötürü çok etkilendiğini söyledi. Üye kartını ofisinin en güzel yerine asacağını ve desteklerinin ETMK İzmir ile birlikte olduğunu söyledikten sonra bu gün için birde hatıra fotoğrafı çektirildi.

Diğer resimlere ETMK İzmir Facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder