23 Nisan 2010 Cuma

"ETMK'nın 20 Yılı" Sergisi İzmir'de


Daha önce İstanbul ve Ankara'da düzenlenen ve ETMK'nın 20 yıllık serüvenini anlatan "Türk Tasarımına İnanmak: ETMK'nın 20 Yılı" sergisi 13-16 Mayıs tarihlerinde İzmir Tarihi Havagazı Fabrikasında düzenlecek olan 1. İzmir Tasarım Festivali bünyesinde yer alacak.
ETMK İzmir Şubesinin kuruluş çalışmaları ile aynı döneme gelen İzmir'in ilk tasarım festivali, şube tarafından kurumsal olarak desteklenecek ve ETMK İzmir Şubesinin kokteyl partisine de ev sahipliği yapacak.  
İzmir ve Ege bölgesinde ETMK'ya kayıtlı ve\veya kayıt olmayı düşünen endüstriyel tasarımcıların isimlerinin bulunduğu bir pano liste de bu sergide yer alacak. Hali hazırda 70'in üzeride İzmir ve yakın çevresinden profesyonel tasarımcıya ulaşmış şube bu sayede hem bölgedeki diğer profesyonellere ulaşmayı hemde birbirleri ile bağlantısını kaybetmiş meslektaşları bir araya getirmeyi hedefliyor.



13-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek festivalde Ege Bölgesinden profesyonel endüstriyel tasarımcıların olacağı sergi listesinde yer almak için İzmir temsilcisi A. Can Özcan ve\veya İzmir Şube Koordinatörü Gözde Göl ile temasa geçmeniz gerekmektedir.  






"Türk Tasarımına İnanmak: ETMK'nın 20 Yılı" sergisi ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için serginin sitesini ziyaret edebilirsiniz. Festival için ayrıntılar facebook sayfasından ve web sitesinden izlenebilir


İletişim;

A.Can Ozcan                                                     Gözde Göl
ETMK Başkan Yardımcısı                                  ETMK İzmir Şube Koordinatörü
can.ozcan@etmk.org.tr                                      gozdegol@etmk.org.tr
can.ozcan@ieu.edu.tr                                         gozdegol@yahoo.com






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder