18 Nisan 2010 Pazar

ETMK İzmir internet anketi sonuçlandı.

ETMK İzmir şubesi kurulum sürecini ulaşılabilir ve görünür hale getirmek için açılan ETMK İzmir Blog sitesi şubeleşme ile ilgili haberlerin yanında siteyi ziyaret edenlerin görüşlerini de alıyor. Bu amaçla sitede bir anket bölümüne yer verildi. Anket bölümünde her ay, kritik sorularla, şubeleşme sürecinde paydaşların görüşleri alınıyor ve yol haritasının şekillenmesinde kullanılıyor. Ziyaretçilerin geri bildirimleriyle desteklenen şubeleşme çalışmaları, ETMK İzmir için katılımcı ve üye odaklı bir yapılanma için de fırsat yaratıyor.

ETMK İzmir Blog sitesinde 15.03.2009 tarihinde bir ay boyunca askıda kalan ikinci anket sorusu; "ETMK İzmir şubeleşme çalışmalarında aktif rol almak isterim." idi. Ankete tam olarak 23 kişi katıldı ve katılımcıların %82'si (19 kişi) Evet, %17'si (4 kişi) cevabı verdi.

Anket sonuçları şubeleşme ile ilgili karar alım süreçlerinde kullanılmak üzere arşivlendi. Süreç boyunca 15'er gün ara ile anket soruları yenilenerek ziyaretçilerden görüşleri alınmaya devam edilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder