18 Nisan 2010 Pazar

ETMK Başkanı İlk Ziyareti İzmir Şubeye Yaptı

28 Mart'ta Ankara'da düzenlenen 11. Olağan Genel Kurulu toplantısında başkanlığı devralan Berna Dalaman bir dersin konuğu olarak 6 Nisan'da İzmir Ekonomi Üniversitesinde öğrencilerle buluştu. Üniversitedeki programının ardından ETMK İzmir şubesini ziyaret eden Dalaman, ETMK İzmir Temsilcisi ve aynı zamanda ETMK Başkan Yardımcısı olan Can Özcan ile görüştü.

Görüşmeden sonra İzmir Ticaret Odası, Eğitim Sağlık Vakfı toplantı salonunda ETMK İzmir şubesi tarafından organize edilen küçük bir toplantı yapıldı. Toplantıda 11. Olağan Genel Kurulda alınan kararlar, şubeleşme stratejileri ve yakın gelecekte yapılacak ETMK etkinlikleri hakkında görüşüldü.

Bu ziyaretle Dalaman, ETMK Başkanı olarak ilk resmi ziyaretini İzmir şubesine yapmış oldu. Öte yandan ETMK İzmir şubesi 24 Şubat 'ta yapılan "ETMK İzmir İçin ETMK İzmir'de" toplantısından bu yana 3 ay içinde iki ETMK başkanı tarafından ziyaret edildi.

6 Nisan Salı günü yapılan bu toplantının video kaydına ve daha önceki videolara ulaşmak için ETMK İzmir'in video kanalını ziyaret edebilirsiniz. http://vimeo.com/channels/etmkizmir Diğer resimlere de ETMK İzmir Facebook sayfasından ulaşabilirsiniz


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder