9 Mart 2011 Çarşamba

ETMK İzmir Şubesi Genel Kurula İlk Adım Toplantısı Yapıldı

ETMK İzmir'in şubeleşme işlemlerini tamamlamasının ardından, şube vasfını alarak resmileşmişti. İzmir Valiliğince bir geçici yönetim kurulu oluşturulması ve altı ay içerisinde bir olağan genel kurul yapılması için yazı şube koordinatörü Gözde Göl'e ulaşmasının ardından çalışmalar başlatıldı. 2 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan ETMK İzmir Şubesi Birinci Olağan Genel Kurulu'na kadar meslektaşlarımızın ETMK İzmir Şubesi'nin şubeleşme ve şube çalışmalarının anlatılması için ETMK İzmir Şubesi Genel Kurula İlk Adım Toplantısı 9 Mart Çarşamba günü saat 17:45'te İzmir Ekonomi Üniversitesi D Blok'ta Konuk konuşmacı Gamze Güven ile yapıldı.


Toplantıya, 20'ye yakın meslektaş ve öğrenci katıldı.Toplantıda geçici yönetim kurulu üyeleri Gözde Göl, Kayahan Dede ve Yiğit Ulutaş ETMK İzmir ile ilgili bir sunum yaparak, katılımcılara süreç ile ilgili genel bilgilendirmede bulundu. Ayrıca yine toplantıda daha önce ETMK'ya üye olmuş İzmir'li meslektaşların üye transferleri ve ilk kez üye olacak meslektaşlarımızın üye kayıt işlemleri yapıldı. Geçici yönetim kurulunun ETMK İzmir'in genel kurul süreci ve projeleri ilgili sunumunun ardından, ETMK İstanbul Şubesi Başkan Yardımcısı Gamze Güven toplantıda, ETMK İstanbul Şubesi Projeleri ve İSTKA fonları hakkında meslektaşlara bir sunum yaptı. Gamze Güven konuşmasında mesleki örgütlenmenin gerekliliği ve yakın dönemde endüstriyel tasarımın gelişen ekonomik konjonktürde nasıl konumlanması gerekti ile ilgili görüşlerini dile getirdi. İstanbul'da kısa süre önce kurulmaya başlayan ve ETMK'nın da kurucu ortaklarından olan Yaratıcı Endüstriler Platformu ile ilgili ilk elden toplantı katılımcılarına bilgi verdi.

Toplantının ardından, ETMK İzmir Şubesince,  ETMK İstanbul Şubesi Başkan Yardımcısı, Gamze Güven adına verilen akşam yemeğine geçildi. Toplantıya katılan katılımcılar ile birlikte Balçova High Way Restaurant ta yenilen akşam yemeğinde, gündem dışı konular ve endüstriyel tasarımın güncel sorunları hakkında konular konuşuldu.

Toplantı ile ilgili diğer resimleri ETMK İzmir Şubesi Facebook sayfasında görebilirsiniz.
Toplantının videosunu ETMK İzmir Şubesi Vimeo Kanalında bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder