10 Ekim 2010 Pazar

ETMK İzmir internet anketi sonuçlandı.

ETMK İzmir Blog sitesinde, şubeleşme sürecinde meslektaşların fikrinin alınması ve alınan kararların çoğulcu olması için internet anketleri düzenleniyor. Ziyaretçilerin geri bildirimleriyle desteklenen şubeleşme çalışmaları, alına kararların sorgulanması ve eleştirilmesine imkan tanıyor. Böylece ETMK İzmir Şubesi için de katılımcı ve üye odaklı bir yapılanmaya fırsat yaratılıyor. Anket bölümünde her ay, kritik sorularla, şubeleşme sürecinde paydaşların görüşleri alınıyor ve yol haritasının şekillenmesinde kullanılıyor. 
ETMK İzmir Blog sitesinde 29 Haziran'da askıya çıkan üçüncü anket sorusu; "ETMK İzmir'in Alsancak'ta bir lokalinin olmasına ne dersiniz?" idi. Ankete toplam 29 kişi katıldı ve katılımcıların %96'si (28 kişi) Evet harika olurdu, %3'ü (1 kişi) Başka bir yer olabilirdi cevabını verdi. Anketteki "Benim için hiç bir şey ifade etmiyor" cevabı ile hiç kimse tarafından işaretlenmedi. 


Anket sonuçları şubeleşme ile ilgili karar alım süreçlerinde kullanılmak üzere arşivlendi. Süreç boyunca 30'ar gün ara ile anket soruları yenilenerek ziyaretçilerden görüşleri alınmaya devam edilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder