15 Ekim 2010 Cuma

ETMK İzmir Şubesi Kuruluş Partisi Yapılıyor.

24 Haziran 2009 Çarşamba günü Ankara'dan gelen haber ile Can Özcan'ın ETMK İzmir Temsilcisi seçilmesi ile başlayan ETMK İzmir Şubesi Kuruluş süreci tam 470 gün sonra 08 Ekim 2010 Cuma günü, Gözde Göl, Kayahan Dede ve Yiğit Ulutaş'ın kurucu üye olarak İzmir Valiliği Dernekler Müdürlüğü'ne başvurması ve ETMK İzmir Şubesinin resmiyete kavuşturması ile sona erdi.

ETMK İzmir Şubesi'nin kurulması ile Ege Bölgesinde endüstriyel tasarım adına inisiyatif alabilecek, güncel mesleki problemlere çözüm üretecek bir resmi yapıya kavuşulmuş olundu. 470 gün süren bu serüvende bizleri yalnız bırakmayan tüm meslektaşlara, kurumlara ve paydaşlara teşekkür ederiz.

ETMK İzmir Şubesi, kuruluş sürecinin başarı ile sona ermesini ve şubenin resmiyetine kavuşmasını kutlamak ve tüm meslektaşları tekrar teşekkür etmek için 16 Ekim 2010 Cumartesi günü saat 19:00'da bir "Kuruluş Partisi" düzenliyor. ETMK LOKAL'de yapılacak olan partiye tüm meslektaşlar, endüstriyel tasarım öğrencileri ve kendini endüstriyel tasarıma yakın hissedenler gelebilir.

Parti esnasında canlı müzik çalacaktır. Tüm ETMK üyeleri ETMK LOKAL'den %20 indirimli olarak yararlanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder