19 Ekim 2010 Salı

ETMK İzmir Kuruluş Partisi Yapıldı.

ETMK Ortak Yönetim Kurulu Kararı ile 24 Haziran 2009 Çarşamba günü İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı Can Özcan'ın  ETMK İzmir Temsilcisi seçilmesi ile başlayan ETMK İzmir Şubesi Kuruluş süreci tam 470 gün sonra 08 Ekim 2010 Cuma günü, Gözde Göl, Kayahan Dede ve Yiğit Ulutaş'ın kurucu üye olarak İzmir Valiliği Dernekler Müdürlüğü'ne başvurması ve ETMK İzmir Şubesini resmiyete kavuşturmaları ile sona erdi. Böylece Ege Bölgesinde endüstriyel tasarım adına inisiyatif alabilecek bir sivil örgütlenme ve güncel mesleki problemlere çözüm üretecek resmi bir yapılanmaya ulaşıldı. 470 gün süren şubeleşme serüveninde bu sürece destek olan tüm meslektaşlara, kurumlara ve paydaşlara teşekkür etmek için ETMK İzmir Şubesi, 16 Ekim 2010 Cumartesi Günü saat 20:00'da bir "Kuruluş Partisi" düzenledi.
Kuruluş sürecinin başarı ile sona ermesini ve şubenin resmiyetine kavuşmasını kutlamak ve tüm meslektaşları tekrar teşekkür etmek için  ETMK LOKAL'de yapılan partiye İzmir'li ve İzmir çevresinden gelen meslektaşların yanı sıra, endüstriyel tasarım öğrencileri, yeni mezunlar ve kendini endüstriyel tasarıma yakın hissedenler katıldı. ETMK Nihai Stratejik Plan Değerlendirme Toplantısı için şehir
dışından İzmir'e gelen ETMK üyeleri ve ETMK Başkanı Berna Dalaman'ında katıldığı partiye toplamda 30 kişinin üzerinde katılım oldu.

Canlı müzik eşliğinde yapılan parti'de endüstriyel tasarımcı, illüzyonist Özlen Tuncer de küçük bir gösteri yaparak meslektaşlara sürpriz yaptı. Gece boyunca süren partide tüm ETMK üyeleri ETMK LOKAL'den %20 indirimli olarak yararlandı.

ETMK İzmir Kuruluş Partisi etkinliğinin fotoğrafları için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder