28 Şubat 2011 Pazartesi

ETMK İzmir Şubesi Üyelik Prosedürü

8 Ekim 2010 tarihinde resmiyete kavuşan ETMK İzmir Şubesi, kuruluş sürecini tamamlamıştır. 3 Ocak 2011 tarihinde kurucu üyeler, Gözde Göl, Kayahan Dede ve Yiğit Ulutaş geçici yönetim kurulunu oluşturmuştur. 2 Nisan 2011'de yapılacak 1. Olağan Genel Kurul ile Geçici Yönetim Kurulu yerini ETMK İzmir 1. Yönetim Kurulu'na devredecektir.

Meslektaşların hem mesleki örgütlenmeye destek olmak hem de 2 Nisan'da yapılacak Genel Kurul'da oluşturulacak yeni yönetim kuruluna katılmak yada oy kullanmak için ETMK İzmir Şubesi'ne üye olması gerekmektedir.

ETMK İzmir Şubesi'nin resmen kurulması ile beraber, İzmir ve Ege Bölgesi'nde ikamet eden endüstriyel tasarımcı meslektaşların ETMK İzmir Şubesi'ne üyelik başvurularında izleyecekleri prosedür şu şekilde olacaktır:

1) Meslektaşların güncel iletişim bilgilerini güncelleştirmeleri için "ETMK İzmir Üye Bilgi Formu" nu doldurulması. (Daha önce dolduranlar, eğer bilgilerinde güncelleme yapmak isterlerse tekrar doldurabilir.)

2) ETMK'ya daha önce üye olmuş meslektaşların ETMK İzmir Şubesi'ne üye transfer yada dosya bilgilerinin gönderilmesi için dilekçe doldurulması ve aşağıdaki adrese elden yada posta yolu ile teslim etmeleri. (ETMK Genel Merkez üyeliği olanlar için Ankara genel merkez üye bilgi gönderim dilekçe örneğiETMK İstanbul Şubesi üyeliği olanlar ise İstanbul şube üye transfer dilekçe örneğini doldurmalıdır.)

3) ETMK'ya daha önce hiç üye olmamış meslektaşlar ve 4. sınıf öğrencilerinin üyelik formlarını doldurması akabinde aşağıdaki adrese elden yada posta yolu ile teslim etmeleri. (ETMK İzmir Üyelik formu ve ETMK Özgeçmiş Dosyası doldurulmalıdır. Üyelik ile ilgili diğer belgeler; 4 vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği veya fotokopisi, ikametgah belgesi, mesleğinizi tanımlayan resmi belge yada diploma, üyelik aidatı dekontu.)
Belgelerin elden yada posta yolu ile teslim edileceği adres şöyledir.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı Can Özcan adına;

Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanlığı İzmir Ekonomi Üniversitesi D Blok 5. Kat Sakarya Caddesi No:156 35330 Balçova/İzmir 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder